Loading

Proiecte

Vorbitul in public este o abilitate extrem de utila si de puternica. Poti sa iti faci cunoscute ideile, poti sa influentezi si sa convingi oamenii, poti sa schimbi lumea cu mesajul tau. Cu toate acestea, este doar o abilitate, care poate fi dobandita la fel ca orice alta abilitate, precum condusul unei masini sau dansurile latino. Pentru a o dobandi ai nevoie de 2 ingrediente: notiunile teoretice (sa inveti cum se face si care sunt regulile) si practica (sa aplici ce ai invatat in exercitii). In ultimii ani am creat mai multe proiecte prin care si tu poti obtine fiecare ingredient.

Cursuri Online

Cursurile online sunt împărțite în două categorii: comunicare și vocație. Primele te vor ajuta să comunici mai eficient, mai convingător, cu mai multă încredere. Te vor ajuta să îți gestionezi mai bine emoțiile negative, să îți organizezi mai clar ideile, să te folosești din plin de voce și de corp, să creezi slide-uri atractive, să interacționezi eficient cu publicul, să spui povești captivante, să coordonezi profesionist o sesiune de Q&A și multe altele. Vei găsi atât cursuri audio, cât și video. Cursul de vocație te va ajuta să îți clarifici drumul în viață, să îți dai seama care îți sunt obiectivele, valorile, pasiunile, vocația și misiunea. Vei învăța să lucrezi cu convingerile tale, să îți depășești blocajele și să îți construiești un proiect care să te ajute să îți monetizezi pasiunile.

life speaking proiecte

Life Speaking

Daca iti doresti sa tii prezentari mai bune, daca iti doresti sa te simti foarte confortabil atunci cand vorbesti in fata unui grup numeros de oameni, e nevoie sa iesi in fata si sa exersezi. E nevoie sa testezi tehnicile invatate si sa iti evaluezi progresul prin feedback (al tau si al celor care te-au ascultat). Life Speaking este un curs de 3 zile la munte care te ajuta: sa scapi de frica de a vorbi in public, sa iti organizezi eficient ideile intr-o prezentare pentru a o face clara si convingatoare, sa iti folosesti optim si natural vocea si corpul si multe altele. Este un curs extrem de practic si de intensiv pentru ca pe parcursul celor 3 zile vei sustine peste 10 prezentari la care vei primi feedback.

5MS

Te invit acum sa te gandesti ca ai invatat pentru examenul auto, ai facut orele de practica si ti-ai luat permisul. Dupa care ai luat o pauza de 1 an, timp in care nu te-ai mai urcat la volan. Dupa acel an, vei avea nevoie de o perioada pentru a te reacomoda cu sofatul. La fel este cu orice abilitate pe care nu o exersam constant. La Atelierul de Life Speaking dobandesti abilitatea de a tine prezentari cu public, dar ai nevoie sa o exersezi si dupa curs pentru a-ti intra cu adevarat in muschi. Poti sa faci asta la locul de munca, in cluburi precum Toastmaters, Speaker's Club sau o poti face in cadrul evenimentului public 5MS - 5 Minute Speeches.

5ms proiecte ovidiu oltean
focul vocatiei proiecte

Focul Vocației

Am creat proiectul Focul Vocatiei pentru ca am trait pe propria piele ce inseamna sa iti descoperi si sa iti urmezi vocatia, chemarea. Dupa ce mi-am dat demisia si m-am dedicat public speaking-ului am obtinut cele mai bune rezultate profesionale, am obtinut implinire sufleteasca si am simtit ca ceea ce fac are un sens si un scop pentru care merita sa ma dedic trup si suflet. Proiectul Focul Vocatiei te ajuta sa te descoperi pe tine, sa descoperi ce iti doresti cu adevarat de la viata si iti da imboldul necesar sa faci o schimbare pozitiva in viata ta. Este format din seminarii, workshop-uri si tabere care converg spre acelasi punct: sa iti descoperi si sa iti urmezi vocatia.