Loading

Cursuri online

Pregătit pentru discurs

Cursul video online "Pregatit pentru Discurs" iti ofera partea teoretica. El contine 52 de lectii video in care iti impartasesc TOATE informatiile, strategiile si tehnicile de care ai nevoie pentru a sustine o prezentare cu succes. Lectiile sunt grupate in 7 module care acopera toate etapele din pregatirea, repetarea, livrarea si analiza unei prezentari. De asemenea, in curs vei gasi si teme de casa dupa fiecare lectie, astfel incat sa poti face si practica. Pe langa acestea, ai acces la 8 studii de caz unde vei vedea aplicate toate tehnicile prezentate si 8 interviuri cu experti in arta vorbitului in public din Romania.

KITUL tău pentru prezentări de nota 10

Este un curs audio care te poartă pas cu pas prin toate etapele importante din pregătirea unei prezentări. Te ajută să creezi și să livrezi un discurs de impact și ulterior să îl îmbunătățești. Cursul cuprinde 9 lecții audio, cu o durată totală de 4 ore, pe care le poți avea mereu la îndemănă, pe laptop sau telefon, indiferent dacă ai internet sau nu. În fiecare lecție vei găsi soluții la cele mai mari probleme, cu care probabil te confrunți și tu, vei găsi răspunsuri la cele mai stresante întrebări, pe care poate ți le-ai adresat și tu, atunci când îți prezinți ideile în fața unui public redus sau numeros.

De la Pasiune la Profit

Este un curs video online care te poartă pas cu pas prin tot procesul de identificare, dezvoltare și valorificare a vocației tale. Te ajută să îți dai seama care dintre hobby-urile și pasiunile tale au legătură cu menirea ta. Cursul cuprinde 7 module și 26 de exerciții profunde, cu o durată totală de 5 ore, care îți vor solicita toate cele 4 inteligențe: mentală, emoțională, fizică și spirituală. În fiecare lecție vei găsi un videoclip în care îți prezint în detaliu, cu exemple, exercițiile aferente lecției și o fișă de exerciții unde vei putea să aplici ceea ce ai învățat.

Povești care deschid minți

Dacă vrei să captezi și să menții atenția oamenilor, o metoda simplă de a face asta este prin povești. Poți folosi povești personale sau povești cu tâlc. Dacă optezi pentru poveștile cu tâlc, atunci e nevoie să le alegi pe care care au legătură cu mesajul tău. Dacă nu ai o astfel de poveste, atunci o poți căuta pe internet. Dar acest lucru durează, pentru că morala poveștilor, mesajul lor, nu apare în titlu. Aici îți vine în ajutor CD-ul pentru că cele 28 de povești cu tâlc de pe CD sunt ordonate alfabetic după mesajul lor. Vei găsi povești despre Acțiune, Adevăr, Defecte, Frică, Furie, Iubire, Muncă, Preț, Probleme, Suferință, Viață și multe altele.