Strategiile care m-au ajutat să devin cel mai premiat speaker român, acum ți le ofer și ție!

Asigură-te că următoarea ta prezentare are impactul pe care ți-l dorești!

Învață tot ce ai nevoie să știi ca să îi faci pe oameni să te asculte cu atenție, să îți înțeleagă ușor mesajul și să treacă la acțiune!

Emoții, lipsa clarității, monotonie,
exprimări sofisticate, ticuri deranjante

Problemele de comunicare, apar zilnic în contexte diferite.


Marin este CEO-ul companiei HighBit.
Peste 2 luni trebuie să țină o prezentare la o conferință IT unde vor participa mai mulți competitori, clienți de-ai lui și chiar potențiali clienți. Și-a propus să vorbească despre noul serviciu digital pe care echipa sa l-a dezvoltat și care poate să ajute multe companii.

Își cunoaște foarte bine produsul, a participat la dezvoltarea acestuia, dar ... are probleme cu emoțiile. Doar când se gândește că va trebui să urce pe scenă, să ia microfonul și să vorbească în fața celor 300 de oameni, i se pune un nod în gât, i se usucă gura și simte cum îi tremură mâinile.

Nu a mai mers la astfel de conferințe de 3 ani pentru că ultima oară a fost un eșec total. În lumina reflectoarelor, cu sute de ochi ațintiți supra lui, inclusiv colegi de breaslă care aveau așteptări mari de la el, a fost nevoit să citească de pe notițe. În timpul prezentării chiar s-a blocat de câteva ori, atunci când a vrut să pară mai natural și să vorbească liber. Ca tabloul să fie complet, la final, câțiva colegi i-au spus că a fost destul de plictisitor și că s-a văzut de la o poștă că a avut mari emoții.

De data asta, Marin a citit pe internet câteva articole despre cum să își calmeze fricile, dar are mari dubii dacă aceste trucuri vor funcționa. Ar fi refuzat și această invitație, dar își dorește mult să asigure poziția de lider de piață a companiei.

În timp ce Marin se luptă cu emoțiile sale, Emilia are alte bătăi de cap. Ea este unul din programatorii care se ocupă de dezvoltarea produselor.

Săptămâna viitoare, luni dimineața, are loc o nouă ședință a echipei de proiect din care face și ea parte și trebuie să prezinte actualizările pe care ea și colegii ei le-au implementat.

Când se gândește la sala lor mică și cochetă de ședințe, cu plasma aia mare pe care se afișează graficele, cu scaunele negre pe roți și la colegii ei care își dau cu toții ochii peste cap când începe să vorbească, parcă îi vine să rupă masa în două de nervi.

Nu a avut niciodată probleme cu stima de sine. Unii prieteni chiar îi spun că "uneori nu are fermoar la gură" și că spune tot ce îi trece prin cap.

Problema ei este că, fiind programator de mai bine de 6 ani, și-a dezvoltat un vocabular mai ... tehnic. Și din cauza asta de multe ori are dificultăți să se facă înțeleasă. Uneori oamenii se uită la ea ca la un doctorand în fizică cuantică ... asta atunci când nu își pierd interesul și încep să își verifice telefoanele mobile.

O frustrează foarte tare că nu îi poate face pe oameni să fie atenți la ea când vorbește și să o înțeleagă. Mai ales acum, când are nevoie de resurse suplimentare pentru a finaliza proiectul. 

Într-un alt departament al firmei, Radu este nerăbdător să vină ziua de mâine. Are o întâlnire importantă cu un potențial mare client.

Radu lucrează în cadrul companiei de 10 ani, încă de la înființare, și cunoaște pe dinafară toate serviciile și produsele dezvoltate. Iubește oamenii, să vorbească cu ei și să îi ajute. Cu toate acestea, de multe ori nu reușește să închidă vânzarea, cu toate că de fiecare dată a rămas în relații foarte bune cu toți interlocutorii săi.

Nu prea înțelege de ce se întâmplă asta. Produsele sunt bune, slide-urile arată minunat și oamenii par să îl asculte cu drag și cu atenție. Și pe deasupra, a și aplicat tot ce a învățat la trainingurile de vânzări.

Știi tu ... trainingurile alea de 2-3 zile la care te trimite firma că vrei, că nu vrei ... în care stai pe scaun 8 ore pe zi și asculți teorii expirate despre cei 5 pași ai unei vânzări. Trainingurile alea în care singurele momente atractive și dinamice sunt pauzele de cafea, când mai schimbi o vorbă cu colegii.

Din păcate Radu tocmai asta nu realizează ... că pe parcursul prezentării sale, doar el vorbește ... și că în majoritatea timpului vorbește despre cât de senzaționale sunt produsele sale. Mai inserează o glumiță pe ici colo, dar la final ascultătorilor săi nu le este foarte clar ce au de câștigat din acel parteneriat. Unii își dau seama singuri și îi devin clienți, dar alții nu. La final dau mâna cu el, dar mail-ul de comandă nu mai ajunge.Sunt DOAR trei exemple dintre multiplele provocări pe care mi le descriu clienții
atunci când îmi cer ajutorul ca să își îmbunătățească prezentările.

Așa că ... am construit o soluție care le rezolvă pe toate!

KITUL tău pentru prezentări de nota 10!

Este un curs audio care te poartă pas cu pas
prin toate etapele importante din pregătirea unei prezentări.
Te ajută să creezi și să livrezi un discurs de impact și ulterior să îl îmbunătățești.


Cursul cuprinde 9 lecții audio, cu o durată totală de 4 ore, pe care le poți avea mereu la îndemănă, pe laptop sau telefon, indiferent dacă ai internet sau nu.


În fiecare lecție vei găsi soluții la cele mai mari probleme, cu care probabil te confrunți și tu,
vei găsi răspunsuri la cele mai stresante întrebări, pe care poate ți le-ai adresat și tu,
atunci când îți prezinți ideile în fața unui public redus sau numeros.


De la "Cum să îmi gestionez emoțiile?"
la "Cum să îi fac să fie mai atenți?"

De la "Cum să nu mai vorbesc atât de monoton?"
la "Ce să fac cu mâinile când vorbesc?"

De la "Cum să îi fac să mă înțeleagă mai bine?"
la "Ce fac dacă nu știu să răspund la întrebări?"

Scapă de problemele vorbitului în public, acum!


Sfaturile din KIT te vor ajuta enorm în următoarele situații:

În cadrul ședințelor interne

Atunci când vrei să îți motivezi angajații sau echipa pe care o conduci, să le prezinți noi sarcini, să le comunici o nouă direcție și vrei să fii foarte clar și convingător.

Când prezinți rapoarte

Atunci când e nevoie să îți prezinți activitatea, stadiul în care ai ajuns cu proiectul, când îți informezi colegii despre munca ta și nu vrei să îi plictisești sau să simți un nod în gât

La o conferință

Atunci când urci pe scenă la un eveniment în fața unui public numeros și vrei să lași o foarte bună impresie care să crească renumele companiei tale și imaginea ta de expert

La un interviu

Atunci când e nevoie să te prezinți pe tine și vrei să o faci într-un mod natural, încrezător și atractiv. Vrei să te simți relaxat și să lași o impresie memorabilă.

La un examen

Atunci când vrei să iei o notă mare la un examen oral sau la susținerea lucrării de licență, masterat sau doctorat. Vrei să arăți că te-ai pregătit foarte bine și stăpânești foarte bine subiectul, dar și să faci prezentarea cât mai atractivă cu putință.

Când faci o vânzare

Atunci când te afli în fața clientului și îi prezinți produsele sau serviciile tale și dorești să îl convingi să cumpere de la tine. Vrei să fii cât mai persuasiv cu putință, într-un mod natural, neagresiv și să îți prezinți mesajul într-un mod captivant și creativ.

Când predai

Ești învățător, profesor sau trainer și îți dorești să îi înveți ceva extrem de valoros pe cursanții tăi. Vrei ca aceștia să fie atenți, să le placă modul în care explici, să înțeleagă cu ușurință, să rețină cât mai mult și să aibă parte de o experiență foarte faină.

Când faci networking

Participi la un eveniment de socializare unde cunoști multe persoane și îți dorești să te prezinți cât mai memorabil. Vrei ca oamenii să te țină minte, să știe foarte clar cu ce te ocupi, cum îi poți ajuta și să te perceapă drept un expert.

Iată ce vei învăța în cele 9 lecții ale cursului

(le poți parcurge în ordine sau poți să sari direct la lecția care te interesează în acest moment)

1

Lecția 1: Emoțiile (30 min)

Vei învăța 9 strategii care te vor ajuta să:


 • - ții sub control emoțiile negative precum Stresul, Anxietatea, Frica, Îngrijorarea;

  - înlocuiești aceste emoții cu stări de Entuziasm, Încredere, Curaj, Bucurie.

2

Lecția 2: Structura (36 min)

Vei descoperi:


 • - care sunt cele 4 mari categorii de discursuri și prin ce se deosebesc ele;
 • - care sunt cele 9 componente ale șablonului general al unei prezentări de succes;
 • - cum poți să adaptezi acest șablon în funcție de tipul de discurs;
 • - cum să captezi atenția încă din introducere;
 • - cum să închei în forță, memorabil;
 • - cum să îți prezinți informația într-un mod captivant și ușor de urmărit.

3

Lecția 3: Storytellingul (26 min)

Vei afla:

 • - de ce sunt poveștile speciale și care sunt cele 4 super puteri ale acestora;
 • - de unde poți să faci rost de subiecte inspiraționale pentru povești memorabile;
 • - care sunt cele 4 tipuri de povești personale și cele 6 tipuri de povești de business;
 • - care sunt cele 5 trăsături care fac poveștile să fie S.E.C.S.I.;
 • - care sunt cele 6 elemente esențiale pentru ca o poveste să fie captivantă.

4

Lecția 4: Vocea (24 min)

Vei învăța:


 • - care sunt cele 4 componente de bază ale vocii și cum le poți varia;
 • - cum să îți faci corect exercițiile de încălzire a vocii pentru o articulare mai bună a cuvintelor și o vorbire mai clară;
 • - care sunt cele 3 atitudini care te ajută să vorbești mai variat și mai atractiv;
 • - de ce este important să vorbești mai lent și 3 metode prin care poți face asta;
 • - cum poți să scapi de ĂĂĂ-uri și de prelungirile deranjante ale cuvintelor;
 • - 6 pași pentru a nu mai avea probleme când vorbești la microfon.

5

Lecția 5: Non-verbalul (20 min)

Vei descoperi:

 • - care sunt cele 4 componente ale non-verbalului care te pot ajuta sau încurca;
 • - de ce prima impresie este esențială într-o prezentare și cum poți folosi asta în avantajul tău;
 • - care sunt cele 7 comportamente de evitat când ții o prezentare;
 • - ce anume poți face cu mâinile atunci când vorbești;
 • - cum să stabilești contact vizual cu publicul tău;
 • - cum să folosești spațiul scenic pentru a avea mai mult impact.

6

Lecția 6: Slide-urile (17 min)

Vei afla:


 • - 6 alternative pentru PowerPoint pentru a crea slide-uri atractive;
 • - care sunt cele mai mari 8 greșeli pe care le poți face când creezi slide-uri și cum le poți evita.

7

Lecția 7: Q&A (18 min)

Vei primi:


 • - 10 sfaturi pentru a gestiona eficient o sesiune de întrebări și răspunsuri;
 • - 3 strategii eficiente pe care le poți folosi când nu știi să răspunzi la o întrebare.

8

Lecția 8: Logistica (26 min)

Vei învăța:


 • - 6 ritualuri care te vor ajuta să reții discursul mai ușor și mai rapid;
 • - care sunt cele 9 lucruri pe care e nevoie să le faci înainte de ziua prezentării;
 • - care sunt cele 13 activități de care e nevoie să ții cont în ziua prezentării.

9

Lecția 9: Feedback-ul (18 min)

Vei afla:


 • - 9 strategii care te vor ajuta să faci rost de feedback de calitate;
 • - cum poți să folosești feedback-ul primit la maxim pentru a progresa.

Ghidul tău,
Ovidiu Oltean

De mai bine de 4 ani ajut oamenii să aibă mai multă Încredere în ei, să fie mai Persuasivi și mai Autentici atunci când își prezintă ideile în public.


Fac asta prin seminarii, materiale educaționale, ședințe de consultanță, traininguri intensive și cursuri online prin care îi sprijin,
pe cei care au un mesaj de transmis, să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare.


Împărtășesc cu entuziasm și recunoștință strategiile și secretele care m-au ajutat să devin de 3 ori campion european și de 16 ori campion național la public speaking.

După ce vei aplica recomandările din curs

te vei bucura de schimbările minunate de care beneficiază toți cei care comunică eficient!

Te vei face auzit

Oamenii vor fi mult mai atenți la tine când vei vorbi și vor înțelege mai ușor ce ai de spus. Dacă mesajul tau este recepționat de mai multe persoane, imaginea ta de expert se va îmbunătăți simțitor.

Vei scăpa de frustarea că oamenii nu te înțeleg

Vei învăța cum să îți prezinți ideile cu claritate astfel încât cei care te ascultă vor pricepe mesajul tău. Vei deprinde abilitatea de a vorbi pe limba ascultătorilor tăi.

Vei fi mai convingător

Vei afla cum poți să îți mărești puterea de convingere, astfel încât oamenii să acționeze la finalul prezentării tale.

Vei putea să ajuți mai mulți oameni

Când reușești să îți prezinți ideile valoroase cu claritate și cu convingere, tot mai mulți oameni vor fi dispuși să aplice sfaturile tale și să își schimbe în bine viața.

Vei avea mai multa încredere în tine

În momentul în care îți vei dezvolta abilitatea de a vorbi în public, stima ta de sine va crește. Asta se va simți în modul ferm și sigur în care vei vorbi și te vei mișca.

Vei progresa profesional

Oamenii care știu să comunice eficient cu alți oameni au șanse mari să fie promovați pentru a conduce echipe. Asta de obicei vine și cu o creștere salarială.

Ai acces pe viață, de oriunde, la cele mai bune strategii!


Iată ce spun cei care au parcurs deja cursul:

Bonus

Ca să ai parte de o experiență cât mai valoroasă,
pe lângă lecțiile audio, mai primești câteva resurse super utile!

Bonus 1
Audiobook: 62 tips&tricks pentru întâlniri online

În cele 54 de minute ale materialului audio vei învăța cum să încadrezi corect imaginea, ce să faci ca să te auzi clar, cum să pregătești corespunzător întâlnirea, cum să le captezi și menții atenția participanților, cum să depășesti problemele tehnice, cum să mărești gradul de prezență și să primești feedback de calitate.


Preț standard: 97 LEI

Bonus 2
9 interviuri cu 9 experți

Vei avea acces la strategiile folosite de 9 dintre cei mai buni speakeri din România: Andy Szekely, Lorand Soares Szasz, Zoltan Vereș, Bogdan Comănescu, Mihaela Tatu, Mihaela Stroe, Tedy Necula, Eusebiu Burcaș și Laura Dragomir


Durată totală interviuri: 7 ore.

Bonus 3
CD-ul "Povești care deschid minți" (.mp3)

Pentru că poveștile sunt o parte esențială a unui discurs, vei primi în format .mp3, 40 de povești cu tâlc pe care le poți folosi în prezentările tale pentru a-ți face mesajele mai memorabile.


Preț standard CD: 79 LEI

Bonus 4
30 minute coaching

Pentru că fiecare prezentare e diferită și unele prezentări îți pot influența major viața, poți să lucrezi 1-la-1 cu Ovidiu pentru a-ți optimiza prezentarea.


Preț standard COACHING: 200 LEI

Alege opțiunea care ți se potrivește

BASIC
 
(doar KITUL)

199 LEI

 • Acces la cele 9 lecții (4 ore)
 • Acces instant și pe viață
 • Rezumatul lecțiilor (.pdf)
PRO
 
(KITUL + BONUSURI + PRACTICĂ)

790 LEI

 • Acces la cele 9 lecții (4 ore)
 • Acces instant și pe viață
 • Rezumatul lecțiilor (.pdf)
 • BONUS: 9 interviuri cu 9 experți în comunicare (7 ore)
 • BONUS: 40 de povești cu tâlc (.mp3) - 79 lei
 • BONUS: Audiobook-ul 62 tips&tricks pentru întâlniri online eficiente - 97 lei
 • BONUS: 1 ședință de 60 minute coaching pe skype cu Ovidiu - 400 lei
 • BONUS: Acces la cursul de practică pe Whatsapp Practică de nota 10 
  (pachet GOLD) - 690 lei
 • TOTAL: 1465 lei - reducere 46%!

Ai garanție 100% timp de 30 de zile

Nu ai niciun risc prin cumpărarea acestui curs!

În cazul în care informațiile pe care le primești nu te mulțumesc sau dacă experiența pe care o ai nu te satisface, vei păstra cursul și toate bonusurile și îți voi returna integral banii, fără nicio întrebare.
Îmi doresc foarte mult să îți fiu de folos cu acest curs, iar dacă nu reușesc atunci îmi doresc ca în cazul în care ne întâlnim să putem sta la o poveste ca doi prieteni.

Ce să faci în continuare:

1

Comandă KITUL

Apasă butonul "VREAU KITUL" și vei ajunge pe pagina de comandă.
Introdu datele tale de persoană fizică sau persoană juridică.

2

Achită KITUL

Selectează plata cu cardul (prin MobilPay) sau prin transfer bancar.

Dacă alegi plata prin transfer bancar vei primi atât pe email cât și în browser

datele contului în care poți efectua plata.

3

Descarcă KITUL

După ce plătești cursul, primești un email cu link-uri către resursele comandate.

Accesează link-urile și automat arhivele care conțin materialele audio, suportul de curs, cele 28 de povești cu tâlc și audiobook-ul, ți se descarcă pe laptop sau telefon. 

Îți recomand să descarci arhiva pe laptop, să extragi fișierele din arhivă

și apoi să le copiezi pe telefon.
Vei primi un email separat cu un link către o pagină unde vei găsi cele 9 interviuri.

Pentru a descuraja pirateria, link-urile funcționează timp de
48 de ore din momentul achiziției.


Audiție plăcută !

Ce se întâmplă dacă nu comanzi KITUL?

NIMIC :)


Tu vei continua să ai același gen de prezentări ca până acum și
să te confrunți cu aceleași probleme și provocări ca și până acum.


Nu se va schimba nimic în bine.


E posibil să se schimbe în rău ... pentru că o prezentare ratată îți poate afecta
încrederea în tine, imaginea personală, câștigurile financiare sau chiar job-ul pe care îl ai.

Întrebări frecvente

Cum am acces la informații?

Cum pot să plătesc?

Pot să primesc factură?

Pot să plătesc prin Revolut, BTPay sau PayPal?

Am acces la toate informațiile deodată sau pe rând?

Nu am descărcat materialele în cele 48 de ore. Ce pot să fac?

Cum pot primi banii înapoi?

Cum pot beneficia de sesiunea de coaching?

De ce am creat KITUL ?

Cred că printre noi există persoane care au idei și produse extrem de valoroase de oferit, dar care fie nu au curajul să se ridice în picioare să vorbească, fie au curaj, dar modul în care își prezintă mesajul este  ... mai puțin atractiv, mai puțin clar și astfel mesajul lor se pierde în eter.


Poate că și tu ești o astfel de persoană.


Dacă ai idei, produse, servicii sau o viziune care pot schimba viața oamenilor, atunci vreau să fac tot ce ține de mine pentru a te ajuta să îmbunătățești modul în care le prezinți.


Mesajul tău valoros merită să ajungă în mintea și în sufletul oamenilor, iar ei să acționeze după ce îl ascultă.


Am încredere că poți să dai viață mesajelor tale, să ai impact și să fii memorabil!


Hai să trecem la treabă!


Ovidiu


Scapă de emoțiile negative și prezintă-ți ideile la adevărata lor valoare!


Copyright 2020 @ The Top Speakers SRL
contact@ovidiuoltean.ro | 0745 483 896