Loading

Servicii

servicii keynote speaker

Informații și emoții la pachet
Dacă organizezi un eveniment public sau corporate și cauți un speaker carismatic care să țină o prezentare interactivă, originală, educativă și cu un nivel ridicat de energie, atunci am soluția potrivită pentru tine!
În ultimii ani am susținut prezentări la cele mai importante evenimente business și de dezvoltare personală din România: Business Days, TEDx, Afaceri.ro, Zen Fest, Bookland Evolution, TIMAF, dar și la concursurile naționale și internaționale Toastmasters unde am obținut 3 titluri europene și 14 titluri naționale.
Subiectele pe care le abordez în prezentări au legătură cu 3 domenii: comunicarea (public speaking), cresterea stimei de sine și descoperirea vocației. Ele variază în funcție de durată, de tematica evenimentului și de tipul de public. Mai jos ai o listă din care poți să alegi o prezentare sau pot să construiesc una originală, în funcție de obiectivul tău.

Singurul motiv pentru care merită să ții un discurs este să schimbi lumea.

servicii public speaking and coaching

Evoluție prin exerciții
Dacă ai experiență, mai mare sau mai mică, cu susținerea de prezentări și vrei să îți dezvolți această abilitate sau dacă știi că vei ajunge în situația de a ține o prezentare și vrei să te pregătești din timp, atunci te pot ajuta!
Rezultatul unei prezentări are urmări semnificative atât pe plan personal, cât și profesional. O prezentare reușită sau una dezamăgitoare îți poate influența: stima de sine, reputația, cariera, veniturile și relațiile cu oamenii din jur.
Indiferent de nivelul la care te afli (nu ai mai ținut nicio prezentare până acum sau ai ținut zeci sau chiar sute de prezentări), îți garantez că te pot ajuta să treci la nivelul următor.

Spune-mi și voi uita. Arată-mi și-mi voi aminti. Implică-mă și voi înțelege.

Dacă vrei să: scapi de frica de a vorbi în public, îți organizezi eficient ideile, îți vinzi mai bine produsele sau serviciile sau să captezi mai ușor atenția atunci îți pun la dispoziție 3 opțiuni prin care poți obține aceste lucruri. Putem colabora în 3 moduri: în sesiuni de coaching 1-la-1, în training-uri publice (alături de persoane pe care nu le cunoști) sau în training-uri private (alături de colegii tăi de la servici). Fiecare opțiune are caracteristici diferite, avantaje și dezavantaje. Te invit mai întâi să te gândești ce îți dorești să obții, pe urmă să studiezi fiecare opțiune și în final să o alegi pe cea mai potrivită. Click pe o optiune pentru detalii.

speach evaluation
servicii speech evaluation design

Măiestria stă în detalii
Dacă ai susținut o prezentare și îți dorești o evaluare obiectivă și profesionistă, atunci cel mai bun lucru pe care îl poți face este să apelezi la un expert.
Serviciul de SPEECH EVALUATION îți oferă o analiză completă a unei prezentări filmate. Vei primi o listă cu cel puțin 10 puncte forte (10 lucruri pe care le-ai făcut foarte bine într-o prezentare) și o listă cu cel puțin 10 recomandări (10 schimbări care te pot ajuta să ții prezentări mai bune în viitor).
În calitate de membru Toastmasters, de trainer al Atelierului de Life Speaking și de facilitator al programului Speaker Elite, am evaluat din 2013 și până astăzi peste 1500 de prezentări astfel încât îți garantez ca vei beneficia de o evaluare de top.

Nu spune întotdeauna tot ce știi, dar întotdeauna să știi tot ce spui.

Dacă urmează să ții o prezentare și nu știi cum să o creezi sau dacă ai o prezentare pregătită și vrei să o îmbunătățești, atunci te pot ajuta cu serviciul de SPEECH DESIGN.
Vom construi sau optimiza prezentarea ta astfel încât să obții ceea ce îți dorești. Vom stabili care sunt obiectivele pentru tine și pentru publicul tău și vom adapta prezentarea la: specificul evenimentului, tipul de public, stilul tău personal, mesajele pe care vrei să-l transmiți și la rezultatele pe care dorești să le obții.
Vom identifica cele mai potrivite exemple, vom organiza simplu și clar ideile și vom folosi cele mai potrivite modele de structură pentru prezentarea ta.
Diferența între serviciul de SPEECH DESIGN și ședințele de coaching este faptul că la speech design ne concentrăm doar pe conținutul mesajului tău, nu și pe livrare. Nu discutăm despre cum vei prezenta mesajul, ci care este acesta și ce formă poate lua.

public speaking
events moderator ovidiu oltean

Magicianul din umbră
Urmează să organizezi o conferință, un eveniment privat, un concert sau un eveniment de dezvoltare personală și ai nevoie de un moderator cu experiență care să poată gestiona orice tip de audiență. Ai ajuns la locul potrivit!
Un moderator profesionist înțelege corect care sunt obiectivele unui eveniment, indiferent de tipul acestuia, care sunt nevoile publicului, ale protagoniștilor și ale sponsorilor și este capabil să gestioneze cu brio momentele cheie ale acestuia. O astfel de colaborare îți propun!
În ultimii ani am moderat unele din cele mai importante evenimente din România și am primit recomandări excelente de la: Business Days, TEDx, Afaceri.ro, Zen Fest, 11even, Dennver, Transavia, Zilele Clujului.

Asigură-te că termini de vorbit înainte ca publicul să termine de ascultat.

Se spune că cei mai buni arbitrii din sport sunt cei care conduc un meci și la final nici nu ți-ai dat seama că au fost pe teren. Îți promit că voi face tot ce pot pentru ca la final, publicul să își amintească cu plăcere de evenimentul organizat de tine și să-și dorească să revină cu proxima ocazie!
Ce griji îți iau de pe cap:

  • Mă asigur că evenimentul se va încadra în timpul stabilit
  • Ridic nivelul de energie astfel încât publicul să fie motivat să asculte fiecare invitat
  • Am grijă ca protagoniștii să fie pe deplin satisfăcuți de modul în care au fost introduși
  • Mă asigur că partenerii sau sponsorii sunt menționați într-o manieră atractivă
  • Gestionez cu brio problemele de natură tehnică (audio, video)
events moderator