Descoperă cum poți să câștigi bani în timp ce faci ce îți place

Învață cum să îți transformi un hobby, un talent, o abilitate sau o pasiune într-o sursă de venit sau chiar mai mult ... într-o vocație prin care îți împlinești misiunea personală!

Dacă simți că poți să fii mai mult decât ești azi…

Dacă vrei să îți schimbi jobul, dar ți-e teamă de banii pe care nu îi ai, ca să susții schimbarea…

Dacă vezi despre tine că ești bun la ceva, dar nu faci acel lucru, pentru că nu știi cum să faci bani din acel lucru…

Dacă habar nu ai la ce ești bun și nu înțelegi cum și de unde ar trebui să începi…
 

Atunci ai ajuns în locul potrivit!


Cred că sunt 2 ingrediente principale pentru a trăi senzația de împlinire pe plan profesional și pentru a avea un real impact în lumea în care trăiești: să faci ce iubești, adică să te pasioneze cu adevărat activitatea pe care o faci zilnic și să ai țeluri, scopuri, obiective, pe termen scurt și foarte lung pe care să le atingi prin ceea ce iubești să faci.

De-a lungul timpului mie mi-au lipsit, fie ambele în același timp, fie unul din ele, așa că știu foarte bine ce înseamnă să te trezești dimineața deprimat, supărat, fără niciun chef de viață, dar și să guști din euforia și entuziasmul acțiunilor și rezultatelor tale.

Cred că sunt un bun studiu de caz care arată că în viață oricând poți să te reinventezi,
să o iei pe un drum nou, și să reușești, dacă asta vrei cu adevărat.

După un liceu teoretic am venit la Cluj pentru a studia programare la Politehnică. Eram bunicel, dar nu-mi plăcea. Am făcut 4 ani pentru că nu știam ce altceva să fac după 4 ani de liceu de mate-info. Ca student, în fiecare an am primit bursă și asta mă motiva să continui. Mai târziu în viață aveam să descopăr că pe lângă libertate și performanță, banii erau o valoare importantă pentru mine.

După facultate, vroiam să mă angajez, să îmi câștig singur traiul, așa că am început să caut un loc de muncă. Orice numai nu IT. Știam că se câștigă bine, dar nu suportam rutina de a face același lucru zilnic, în fața unui monitor. Îi respect și admir pe cei care fac asta. Am descoperit însă, că nu mi se potrivește.

Am urmat un internship în vânzări și m-am angajat. La început a fost minunat: provocări noi în fiecare zi, aveam program flexibil, am început să câștig bani și să cunosc oameni de un cu totul alt nivel decât eram obișnuit pe vremea când eram student.

Doar că după aproximativ un an, am realizat că rezultatele mele sunt mai degrabă modeste și astfel și veniturile mele, iar rutina exista și aici, doar că era reprezentată de aceeași poezie pe care eram nevoit să o spun zilnic.

Așa că am schimbat locul de muncă, dar nu și domeniul. Nu mi-am dat seama că nu firma era problema, ci activitatea pe care o făceam nu îmi oferea împlinire. Așa că, după alte 6 luni, am schimbat și al doilea loc de muncă. Nici de data asta nu m-a dus capul să caut altceva, să mă gândesc ce vreau cu adevărat să fac. Căutam doar posibilitatea de a câștiga mai mulți bani.

La al treilea loc de muncă, chiar am dat de dracu’. Deși lucram în vânzări, aveam program fix și toată munca o făceam de la birou, prin telefon. La început a fost din nou fain pentru că era o provocare nouă, o experiență nouă și câștigam mai mulți bani. Doar că după vreo 4 luni am ajuns în situația că mă trezeam dimineața cu o lehamite extraordinară. Mergeam la serviciu pentru că trebuia, nu pentru că vroiam. Aveam obiective pe toate termenele posibile, dar nu-mi plăcea deloc ce făceam.

Dar am răbdat. Dacă mă pricep la ceva, asta e una din ele: știu să rabd. Dacă mă doare, apăi trebuie să doară tare ca să schimb ceva. Poate pentru că mi-e teamă că schimbarea va aduce un rău și mai mare decât răul care există. Poate că de-aia schimb poteca doar când sunt frânt complet. E și asta o modalitate de a trece prin viață, doar că habar n-ai cât de mult te vor ține balamalele.

Norocul meu a fost că în timp ce muream încet la serviciu, înviam frumos în altă parte pentru că am descoperit vorbitul în public. Am descoperit că mă simt surprinzător de bine când vorbesc în fața unui public, că îmi aduce bucurie și că mai și sunt bun la asta.

Cu toate astea nu am luat nicio decezie până când nu am primit un semn, iar semnul a venit sub forma primului concurs național de oratorie pe care l-am câștigat. Acela a fost imboldul de care aveam nevoie să mă rup cu totul de acel job care îmi aducea numai frustrare și să îmi încerc norocul într-un domeniu complet nou, dar care îmi aducea bucurie.
Acuma, să nu crezi că mi-a fost ușor. Primele luni am trăit din economii și banii veneau cu țârâita. Dar măcar mă trezeam dimineața cu o bucurie pe față, știind că sunt liber să fac ce vreau, adică ce îmi place.

Bine, bucuria asta, nu ținea foarte mult pentru că îmi aduceam aminte că trebuie să câștig bani și se instala repede o ușoară teamă. Asta a fost o etapă în care am crescut foarte mult: făceam ce îmi plăcea și îmi doream să devin cel mai bun speaker, să vorbesc în față la 100, 200, 500 de oameni, să ajung să câștig 1000 de euro pe lună. Aveam obiective, vise și aveam și mijlocul prin care să le împlinesc.

Am citit, am studiat, am mers la cursuri, am învățat cum să îmi dezvolt această abilitate și să devin un profesionist în această meserie. Iar rezultatele s-au văzut rapid. Pentru prima dată în viața mea am avut rezultate extraordinare în ceea ce făceam. La mate eram foarte bun, dar nu excepțional, la info la fel, în vânzări eram mediocru, în niciun sport nu am atins performanța. Dar aici da, cu muncă, dar fără efort, am reușit într-un timp foarte scurt să am rezultate extraordinare.

Iar aceste rezultate au pus bazele proiectelor pe care le-am creat ulterior, proiecte care mi-au adus și satisfacțiile financiare pe care mereu mi le-am dorit.

Toate bune și frumoase până când a început să dispară ușor unul din ingrediente. Cel care te motivează să te trezești din pat dimineața. Am ajuns să trăiesc confortabil din ceea ce iubesc să fac și să nu mai am vise, dorințe, obiective. Să mă trezesc dimineața, nu cu mânie, revoltă și nervi, ci cu apatie și resemnare.

Nu știu dacă ai fost în situația în care iubești ceea ce faci, te umple de energie, dar nu ai nicio direcție spre care te îndrepți, nu găsești nicio semnificație, nicio motivație în munca ta. Nu e o situație foarte plăcută. E ceva de genul: știu că pot mai mult, dar de ce să mă chinui? Mi-e bine așa! Nu mă doare nimic, nu îmi lipsește nimic, nici nu simt împlinire, dar bine că nu simt durere.

Și am stat în starea asta câteva luni bune. Proiectele au funcționat în continuare, la fel ca până atunci, banii au venit în continuare, clienții erau în continuare mulțumiți. Noroc că performanța înseamnă enorm pentru mine și nu accept să nu dau ce am mai bun în fiecare proiect. Altfel, cred că s-ar fi ales praful și abia atunci m-aș fi dezmeticit.

Ce m-a scos din starea respectivă a fost o analiză mai atentă a valorilor mele pe care un prieten bun mi-a recomandat-o și stabilirea unor obiective atractive pe termen scurt, bazate pe aceste valori. Nu dream board și alte minuni. Ci cum pot să dau mai multă importanță, mai multă semnificație lucrurilor care contează, cu adevărat pentru mine și să fac asta într-un mod care să mă stimuleze zilnic.

Ei bine, acest reviriment m-a făcut să mă trezesc din nou motivat dimineața și să am o direcție spre care mă îndrept. Am început să fiu din nou creativ și să dau drumul la noi proiecte.

Cred că acum, la final, sunt 2 mari întrebări care m-au pus pe direcția cea bună atunci când am deraiat de pe șine: ce iubesc să fac? Dar atât de mult că aș face asta toată viața dacă e posibil? Și ce e cu adevărat important pentru mine? Pentru ce să mă trezesc dimineața și să mă apuc de treabă și să mă implic cu toată energia și să dau tot ce am mai bun din mine?


Dacă vrei să îți găsești propriile tale răspunsuri, atunci,
mă bucur să te anunț că am pregătit ceva frumos pentru tine!

DE LA PASIUNE LA PROFIT

Cum să îți descoperi și monetizezi Vocația

Este un curs video online care te poartă pas cu pas
prin tot procesul de identificare, dezvoltare și valorificare a vocației tale.
Te ajută să îți dai seama care dintre hobby-urile și pasiunile tale au legătură cu menirea ta.


Cursul cuprinde 7 module și 26 de exerciții profunde, cu o durată totală de 4 ore,
care îți vor solicita toate cele 4 inteligențe: mentală, emoțională, fizică și spirituală.


În fiecare lecție vei găsi un videoclip în care îți prezint în detaliu, cu exemple, exercițiile
aferente lecției și o fișă de exerciții unde vei putea să aplici ceea ce ai învățat.


Dacă vei trata foarte serios exercițiile și te vei implica,
ele te vor ajuta să găsești răspunsuri la întrebări precum:


"Ce activitate / job mi se potrivește cel mai bine?"


"Care sunt de fapt pasiunile mele? Ce îmi place să fac?"
​​

"Cum pot să câștig mai mulți bani, într-un mod plăcut?"

"Ce vreau de fapt de la viață? Încotro mă îndrept?"


"De ce m-am născut? Care e rostul meu?"

Scapă de frustrări, neîmplinir și lipsa unei direcții, acum!


Cele 7 module ale cursului

cuprind 26 de exerciții care te vor purta din punctul în care te afli acum spre
o viață mai împlinită, mai abundentă, mai liberă, mai plină de sens și de pasiune.

1

Modulul 1: PORNEȘTE LA DRUM!
 • Vei afla care este cea mai eficientă modalitate de a parcurge cursul și de a extrage maximul din el
 • Ex. 1 - INTENȚIA - Vei învăța ce este intenția, cum să lucrezi cu ea și îți vei stabili una pentru acest curs
 • Ex. 2 - OBIECTIVELE - Îți vei analiza obiectivele actuale pe termen scurt și lung și vei face o evaluare a celor 8 domenii ale vieții tale

2

Modulul 2: DESCOPERĂ-TE!
 • Ex. 3 - ISTORICUL TĂU - Vei observa cum anume trecutul tău ți-a influențat prezentul și cum te poate ajuta să îți descoperi vocația
 • Ex. 4 - PE URMELE LUI MICHELANGELO - Vei descoperi cele 5 trăsături umane pe care le manifestă oamenii cu vocație și vei învăța cum ți le poți dezvolta
 • Ex. 5 - ÎN ATELIERUL DE SCULPTURĂ - Vei afla care sunt cele 5 principii de bază atunci când vrei să pornești într-o direcție complet nouă pentru a-și crește șansele de a avea succes
 • Ex. 6 - EROII DIN FILME - Vei descoperi de ce anume te atrag anumite personaje și cum te pot ajuta ele să te cunoști mai bine

3

Modulul 3: CE ESTE IMPORTANT PENTRU TINE?
 • Ex. 7 - VALORILE TALE CONȘTIENTE - Îți vei identifica valorile nucleu - lucrurile care afirmi că sunt cele mai importante pentru tine
 • Ex. 8 - VALORILE TALE SUBCONȘTIENTE - Vei descoperi care sunt cele mai importante lucruri pentru subconștientul tău și care de fapt îți guvernează viața, alegerile și deciziile
 • Ex. 9 - INSTALAREA VALORILOR ÎN SUBCONȘTIENT - Vei învăța o metodă prin care îți poți schimba sistemul de valori subconștiente pentru a nu te mai autosabota, pentru a nu-ți mai pune piedici
 • Ex. 10 - TESTUL LUI VISHEN - Vei face un exercițiu contracronometru pentru a descoperi care sunt preocupările tale cele mai prezente în viața ta
 • Ex. 11 - TESTUL PASIUNII - Te va ajuta să îți dai seama ce înseamnă cu adevărat pentru tine o viață trăită cu pasiune și să îți definiști indicii (marcatoare) pentru a o transforma treptat în realitate
 • Ex. 12 - SCHIMBAREA - Îți vei face o auto-analiză folosindu-te de unul din cele mai valoroase filme de dezvoltare personală.

4

Modulul 4: IDENTIFICĂ-ȚI VOCAȚIA!
 • Ex. 13 - CELE 5 FILTRE - Folosind metoda celor 5 filtre de analiză a hobby-urilor, îți vei da seama care dintre ele stau la baza vocației tale
 • Ex. 14 - BRAINSTORMING - Vei obține în urma exercițiului o listă cu cel puțin 5 modalități prin care poți câștiga bani folosindu-ți vocația
 • Ex. 15 - VIZIUNEA - Pentru a înțelege cu adevărat potențialul vocației tale, îți vei defini propria viziune a lumii și societății ideale

5

Modulul 5: FOLOSEȘTE-ȚI IMAGINAȚIA!
 • Ex. 16 - NECROLOGUL - Te va ajuta să îți stabilești un plan pentru a reduce șansele unor regretele majore la finalul vieții tale
 • Ex. 17 - ACTIVE DREAMING - Vei folosi natura și elementele înconjurătoare pentru a obține claritate asupra misiunii tale personale
 • Ex. 18 - ÎN CĂUTAREA LUI JOE - Vei afla ce înseamnă "Călătoria eroului" și cum anume poți aplica acest proces transformator în viața ta pentru a începe să trăiești o adevărată aventură

6

Modulul 6: FORMULEAZĂ-ȚI MISIUNEA!
 • Ex. 19 - UN DIALOG CU SINELE TĂU - Vei face o meditație ghidată pentru a te conecta mai bine cu subconștientul tău și a obține infromații de la acesta
 • Ex. 20 - MISIUNEA TA - Îți vei formula o misiune personală care să te încarce zilnic cu energie și să te motiveze în mod constant
 • Ex. 21 - RECALIBRAREA OBIECTIVELOR - După toate descoperirile făcute, îți vei redefini obiectivele astfel încât să fie în acord cu vocația, viziunea și misiunea ta

7

Modulul 7: E TIMPUL SĂ FACI BANI!
 • Ex. 22 - HARTA ANTREPRENORULUI - Vei învăța strategia prin care treci de la stadiul de hobby la cel de antreprenor, de la stadiul de pasiune la cel de afacere generatoare de profit
 • Ex. 23 - PROIECTUL TĂU - Îți vei construi pas cu pas planul de acțiune prin care îți vei monetiza vocația
 • Ex. 24 - ELIMINAREA BLOCAJELOR MENTALE - Vei învăța cum anume pot să îți depășești fricile, grijile, atașamentele care te pot ține pe loc
 • Ex. 25 - MOTIVAȚIA TA - Îți vei defini motivele pentru care vei face tot ce în stă în puteri pentru a-ți transforma planul în realitate și pentru care nu vei renunța când apar obstacolele
 • Ex. 26 - ÎNTREBĂRI POSIBILE - Vei primi răspuns la posibile nelămuriri, îndoieli și ajutor în implementarea proiectului tău.
 • Un mesaj de final care să te inspire în călătoria ta

Ghidul tău,
Ovidiu Oltean

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în anul 2012, la clubul Toastmasters Cluj. Un an mai târziu s-a dedicat public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind triplu campion European și de 17 ori campion național la Public Speaking.

Misiunea lui este să sprijine oamenii să aibă mai multă Încredere în ei, să fie mai Persuasivi și mai Autentici atunci când își prezintă ideile în public.

În ce fel îți va îmbunătăți cursul De la Pasiune la Profit​​​​​​ viața

După ce vei trece prin toate exercițiile din curs, te vei bucura de schimbările minunate
de care beneficiază toți cei care își urmează vocația și misiunea personală!

Vei munci cu pasiune

Te vei trezi dimineața cu mai multă energie și poftă de viață pentru că știi că urmează să faci ceea ce îți place, să lucrezi la proiectele tale, la visele tale, la obiectivele tale.

Vei obține rezultate mai bune mai rapid

În momentul în care te dedici unei activități pe care o iubești, vei evolua mult mai rapid pentru că te folosești de talentele tale native. Munca pe care o vei presta va fi mai de calitate pentru că ești mult mai pasionat de ea.

Vei obține claritate

În momentul în care îți cunoști foarte bine pasiunile, valorile, atuurile, când ai o direcție spre care te îndrepți, când ai un plan pe termen scurt, mediu și lung, când știi de ce faci ceea ce faci, reduci foarte mult din stres, griji, îndoieli, confuzie care te pot ține pe loc și îți generează stări neplăcute.

Vei câștiga mai mulți bani

Sursele tale de venit depind doar de creativitatea ta și de cât de multă valoare le oferi oamenilor. Nu mai ești limitat de un singur salariu. Îți poți crea numeroase canale prin care poți încasa bani și datorită internetului poți ajunge la o piață foarte mare clienți.

Vei obține libertate

În momentul în care lucrezi pentru tine, la proiectele tale, nu mai trebuie să răspunzi în fața șefului. Nu mai ai un program stabilit de alții pe care trebuie să îl respecți. Nu mai ai activități pe care ești obligat să le efectuezi, pentru că altfel, vei fi penalizat. Vei putea să lucrezi când vrei, cum vrei, de unde vrei și cu cine vrei.

Vei contribui mai mult

Singura modalitate prin care poți să generezi în mod etic abundență și prosperitate este să îi ajuți pe oameni, să le oferi valoare prin produsele și serviciile tale. Vei fi direct interesat să îi ajuți pe cei din jurul tău, atât pentru împlinirea sufletească, cât și cea materială.

Alege o meserie care îţi place şi nu vei mai munci nicio zi din viaţa ta.


Iată ce spun cei care au parcurs deja cursul:

Bonus

Ca să ai parte de o experiență cât mai valoroasă,
pe lângă lecțiile video, mai primești câteva resurse super utile!

Bonus 1
Fișe de exerciții .pdf

Fiecare lecție are atașat un document .pdf în care vei putea să faci exercițiile.

La final le poți capsa și prinde într-un biblioraft.

Bonus 2
Acces în comunitatea Focul Vocației

Te vei alătura tuturor cursanților din program într-un grup secret de Facebook, unde ne susținem reciproc și ne ajutăm în dezvoltarea proiectelor.

Bonus 3
Audiobook-uri

Vei primi în format audio 2 dintre cele mai valoroase cărți de evoluție personală: Conștiența și Conversații cu Dumnezeu.

Bonus 4
Interviuri

Vei avea acces la toate interviurile realizate de Ovidiu cu personalități care și-au descoperit și își urmează vocația

Alege opțiunea care ți se potrivește

PACHET STANDARD

 

LEI

449

 • Acces la cele 7 module (26 exerciții)
 • Acces instant și pe viață
 • Fișe de exerciții la fiecare lecție (.pdf)
 • Audiobook-ul Conștiența și Conversații cu Dumnezeu​​​​​​
 • Acces la Comunitatea Focul Vocației​​​​​​
 • Acces la colecția de interviuri Oameni cu Vocație
OFERTĂ SPECIALĂ

 

LEI

199

 • Acces la cele 7 module (26 exerciții)
 • Acces instant și pe viață
 • Fișe de exerciții la fiecare lecție (.pdf)
 • Audiobook-ul Conștiența și Conversații cu Dumnezeu​​​​​​
 • Acces la Comunitatea Focul Vocației​​​​​​
 • Acces la colecția de interviuri Oameni cu Vocație

Ai garanție 100% timp de 30 de zile

Nu ai niciun risc prin cumpărarea acestui curs!

În cazul în care informațiile pe care le primești nu te mulțumesc sau dacă experiența pe care o ai nu te satisface, vei păstra cursul și toate bonusurile și îți voi returna integral banii, fără nicio întrebare.
Îmi doresc foarte mult să îți fiu de folos cu acest curs, iar dacă nu reușesc atunci îmi doresc ca în cazul în care ne întâlnim să putem sta la o poveste ca doi prieteni.

Ce să faci în continuare:

1

Comandă CURSUL

Apasă butonul "MĂ ÎNSCRIU" și vei ajunge pe pagina de comandă.
Introdu datele tale de persoană fizică sau persoană juridică.

2

Achită CURSUL

Selectează plata cu cardul (prin MobilPay) sau prin transfer bancar.

Dacă alegi plata prin transfer bancar vei primi atât pe email cât și în browser

datele contului în care poți efectua plata.

3

Intră pe platformă și fă exercițiile

După ce plătești cursul, primești un email cu datele de acces:
Link-ul de logare, un nume de utilizator și o parolă.

Accesează link-ul și începe să parcurgi în ordine, modulele și exercițiile.


Evoluție plăcută !

Ce se întâmplă dacă nu te înscrii?

NIMIC :)


Viața ta va fi în continuare la fel.
Vei continua să ai un stil de viață care nu îți aduce împlinirea sufletească și materială.
Vei continua să simți frustrare pentru că pierzi timp și energie făcând lucruri care nu sunt potrivite pentru talentele tale înnăscute.
Vei continua să te întrebi ce-ar fi dacă ai schimba într-o zi ceva...

Nu se va schimba nimic în bine.


E posibil să se schimbe în rău ... pentru că într-o zi s-ar putea să îți pierzi locul de muncă
sau să te frustrezi atât de tare încât să îți dai demisia și atunci să simți presiunea lipsei unei surse de venit.

Întrebări frecvente

Cum am acces la informații?

Cum pot să plătesc?

Pot să primesc factură?

Pot să plătesc prin Revolut, BTPay sau PayPal?

Am acces la toate informațiile deodată sau pe rând?

Accesul la informații îmi expiră

Cum pot primi banii înapoi?

Cum pot să iau legătura cu Ovidiu?

De ce am creat CURSUL ?

Cred cu tărie în vorbele lui Aimen Klimmeron:


"Avem dreptul divin să facem ceea ce ne place să facem, ceea ce ne produce încântare şi bucurie, ceea ce simţim că ne împlineşte şi ceea ce aduce real folos şi încântare altora. Dacă suntem hotărâţi să îmbrăţişam un asemenea mod de viaţă şi să ne împlinim rostul, vom fi în perfectă armonie cu sufletul nostru, iar el ne va inspira să facem lucrurile cum trebuie. Trebuie doar să învăţăm să plecăm urechea la şoaptele lui."


Cred de asemenea că elementul care va schimba viaţa ta şi a celor din jurul tău în bine, este vocaţia ta.

Cred că ai o misiune rezervată doar ţie şi, mai mult, ai uneltele, talentele şi calităţile necesare exact pentru această misiune.

Cred că meriţi tu în primul rând să ai o viaţă extraordinară, abundentă din toate punctele de vedere, plină de iubire, sănătate, bani, fericire şi tot ce e mai bun pe lume.


Apoi, pasul firesc este ca din preaplinul tău să faci lumea din jur mai bună. Prin exemplul tău să inspiri pe alţii şi să oferi darurile tale lumii prin munca ta cea mai de calitate.


Și nu în ultimul rând, cred că te pot ghida pentru a-ți transforma viața prin puterea vocației tale!


Ovidiu


Descoperă-ți Vocația, monetizeaz-o și transformă-ți Viața!


Copyright 2020 @ The Top Speakers SRL
contact@ovidiuoltean.ro | 0745 483 896

Termeni si conditii    |   Confidentialitate    |   ANPC    |    Contact