Descoperă-ți vocația și câștigă bani din ea!

Află care hobby, talent, abilitate sau pasiune este vocația ta și cum să o transformi pas cu pas într-o sursă de venit!


„Vreau să fac ce îmi place și să câștig bani!”


Altfel spus…


Vrei să ai mai multă claritate, armonie și împlinire în viață.


Ești interesat să știi care sunt talentele, pasiunile și valorile tale adevărate.


E important pentru tine ca munca ta să îți aducă împlinire, abundență și fericire.


Îți dorești să afli care este vocația ta, motivul pentru care te-ai născut.


Te gândești să îți schimbi job-ul și nu știi în ce direcție să o iei.Tu știi ce te face fericit și împlinit?


Cel mai probabil ai ales un domeniu în care credeai că îți va plăcea să lucrezi și vei face bani.


Te-ai lăsat purtat de oferte și oportunități.


Ai făcut compromisuri. Ai crezut că job-ul pe care îl ai acum îți va plăcea și te va împlini. 


Acum te trezești dimineața și te simți frustrat și stresat.

 

Nu ai chef să mergi la lucru, deși unele activități îți plac și poate chiar este afacerea ta.


Ești agasat de multă muncă și activități pe care nu dorești să le faci, dar nu le poți delega.


Jobul tău te nemulțumește, te stresează, te neîmplinește.


Nu îți oferă împlinirea, liniștea și fericirea pe care ți le dorești.

 

Te-ai săturat.


Vrei să faci ceva ce îți place, te împlinește și vrei să câștigi bani din asta.


Simți că poți mai mult, că vrei mai mult, chiar dacă încă nu știi exact ce.

 

Ai vrea să îți schimbi job-ul, dar nu știi ce să faci și în ce direcție să o iei.


Te înțeleg.


Cred că sunt 2 ingrediente principale pentru a trăi senzația de împlinire pe plan profesional și pentru a avea un real impact în lumea în care trăiești: să faci ce iubești, adică să te pasioneze cu adevărat activitatea pe care o faci zilnic și să ai țeluri, scopuri, obiective, pe termen scurt și foarte lung pe care să le atingi prin ceea ce iubești să faci.


De-a lungul timpului mie mi-au lipsit, fie ambele în același timp, fie unul din ele, așa că știu foarte bine ce înseamnă să te trezești dimineața deprimat, supărat, fără niciun chef de viață, dar și să guști din euforia și entuziasmul acțiunilor și rezultatelor tale.

Cred că sunt un bun studiu de caz care arată că în viață oricând poți să te reinventezi, să o iei pe un drum nou și să reușești, dacă asta vrei cu adevărat.

După ce am testat, am studiat și am strâns suficiente informații și am observat șabloanele comune descoperirii și valorificării vocației, am hotărât să le transmit mai departe.

În 2015 am organizat prima ediție a Taberei Focul Vocației. De atunci și până în 2019 am ghidat peste 120 de persoane în cele 12 ediții.

Ultimul an mi l-am petrecut pentru a pune într-un curs video online toate informațiile și exercițiile practice necesare pentru ca oricine parcurge cursul să reușească să își descopere vocația și să o valorifice.

Am transformat experiența din Tabără într-o experiență online care să poată fi accesată de oricine dorește să beneficieze de ea, oricând, de oriunde.

DE LA PASIUNE LA PROFIT

Cum să îți descoperi și monetizezi Vocația

Este un curs video online care te poartă pas cu pas prin tot procesul de identificare, dezvoltare și valorificare a vocației tale.


Te ajută să îți dai seama care dintre hobby-urile și pasiunile tale au legătură cu menirea ta
și cum să câștigi bani din ele.

La finalul acestui curs:

Vei munci cu pasiune

Te vei trezi dimineața cu mai multă energie și poftă de viață pentru că știi că urmează să faci ceea ce îți place, să lucrezi la proiectele tale, la visele tale, la obiectivele tale.

Vei obține claritate

În momentul în care îți cunoști foarte bine pasiunile, valorile, atuurile, când ai o direcție spre care te îndrepți, când ai un plan pe termen scurt, mediu și lung, când știi de ce faci ceea ce faci, reduci foarte mult din stresul, grijile, îndoielile și confuzia care te pot ține pe loc și îți generează stări neplăcute.

Vei câștiga mai mulți bani

Sursele tale de venit depind doar de creativitatea ta și de cât de multă valoare le oferi oamenilor. Nu mai ești limitat de un singur salariu. Îți poți crea numeroase canale prin care poți încasa bani și datorită internetului poți ajunge la o piață foarte mare clienți.

Vei obține rezultate mai bune mai rapid

În momentul în care te dedici unei activități pe care o iubești, vei evolua mult mai rapid pentru că te folosești de talentele tale native. Munca pe care o vei presta va fi mai de calitate pentru că ești mult mai pasionat de ea.

Vei obține libertate

În momentul în care lucrezi pentru tine, la proiectele tale, nu mai trebuie să răspunzi în fața șefului. Nu mai ai un program stabilit de alții pe care trebuie să îl respecți. Nu mai ai activități pe care ești obligat să le efectuezi, pentru că altfel, vei fi penalizat. Vei putea să lucrezi când vrei, cât vrei, de unde vrei și cu cine vrei.

Vei contribui mai mult

Singura modalitate prin care poți să generezi în mod etic abundență și prosperitate este să îi ajuți pe oameni, să le oferi valoare prin produsele și serviciile tale. Vei fi direct interesat să îi ajuți pe cei din jurul tău, atât pentru împlinirea sufletească, cât și pentru cea materială.

Alege o meserie care îți place și nu vei mai munci nicio zi din viața ta!


Eu sunt Ovidiu Oltean

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, am descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în anul 2012, la clubul Toastmasters Cluj. Un an mai târziu m-am dedicat public speaking-ului și am devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind triplu campion European și de 17 ori campion național la Public Speaking.

Misiunea mea este să sprijin oamenii să comunice cu Claritate, Entuziasm și Încredere și să își descopere și valorifice la maxim vocația și misiunea personală.


În 2014 am început să studiez cărți despre vocație, despre găsirea menirii și a misiunii personale, să vorbesc cu persoane care și-au găsit scopul și să aflu cum au reușit.

După ce am strâns suficiente informații și am observat șabloanele comune, am hotărât să le transmit mai departe.

Am făcut asta pentru că am observat că în jurul meu sunt foarte mulți oameni care sunt nemulțumiți de serviciul lor, care nu își găsesc un job pe placul lor, care nu știu încotro să se îndrepte.

Așa că în 2015 am organizat prima ediție a Taberei Focul Vocației. Un curs de 3 zile la munte. De atunci și până în 2019 am ghidat peste 120 de persoane în cele 12 ediții spre descoperirea vocației lor, a misiunii personale și spre a crea un plan de a o valorifica.

Și pentru că vreau ca și tu să ai acces ușor la aceste informații, mi-am petrecut ultimul an pentru a transforma experiența din Tabără într-un curs online care să poată fi accesat oricând, de oriunde.

Iată ce spun cei care au lucrat cu mine pentru a-și descoperi și monetiza vocația:

Cum se desfășoară cursul

Este singurul curs online care lucrează cu cele 4 inteligențe (mentală, emoțională, fizică și spirituală) pentru identificarea și valorificarea vocației.

Cursul este practic și experiențial: conține exerciții în care nu doar gândești, ci și faci.

Astfel răspunsurile pe care le primești sunt complete.

În fiecare lecție găsești un videoclip în care îți prezint în detaliu, cu exemple, exercițiile
aferente lecției și o fișă de exerciții unde aplici ceea ce ai învățat.

Ai timp să faci, să analizezi și să concluzionezi.

În total sunt 26 de exerciții.

La finalul cursului ai claritate, siguranță și încredere în legătură cu vocația ta și planul personal.

Știi care este vocația ta și cum să faci bani din ea.

Nu te mai uiți în spate decât pentru a fi recunoscător și a te bucura că ai luat decizia de a parcurge cursul.

Nu mai cauți alte materiale și cursuri despre vocație pentru că prin acest curs primești răspuns la toate întrebările pe care le ai în legatură cu identificarea și monetizarea vocației tale.

În cele 7 module ale cursului parcurgi 26 de exerciții care te poartă din punctul în care te afli acum spre o viață mai împlinită, mai abundentă, mai liberă, mai plină de sens și de pasiune.

Tratează foarte serios exercițiile și implică-te ca să primești răspunsuri la întrebări precum:

"Ce activitate / job mi se potrivește cel mai bine?"

"Care sunt de fapt pasiunile mele? Ce îmi place să fac?"

"Cum pot să câștig mai mulți bani, într-un mod plăcut?"

"Ce vreau de fapt de la viață? Încotro mă îndrept?"

"De ce m-am născut? Care e rostul meu?"

Cele 7 module ale cursului

1

Modulul 1: PORNEȘTE LA DRUM!
 • Vei afla care este cea mai eficientă modalitate de a parcurge cursul și de a extrage maximul din el.
 • Ex. 1 - INTENȚIA - Vei învăța ce este intenția, cum să lucrezi cu ea și îți vei stabili una pentru acest curs.
 • Ex. 2 - OBIECTIVELE - Îți vei analiza obiectivele actuale pe termen scurt și lung și vei face o evaluare a celor 8 domenii ale vieții tale.

2

Modulul 2: DESCOPERĂ-TE!
 • Ex. 3 - ISTORICUL TĂU - Vei observa cum anume trecutul tău ți-a influențat prezentul și cum te poate ajuta să îți descoperi vocația.
 • Ex. 4 - PE URMELE LUI MICHELANGELO - Vei descoperi cele 5 trăsături umane pe care le manifestă oamenii cu vocație și vei învăța cum ți le poți dezvolta.
 • Ex. 5 - ÎN ATELIERUL DE SCULPTURĂ - Vei afla care sunt cele 5 principii de bază atunci când vrei să pornești într-o direcție complet nouă pentru a-și crește șansele de a avea succes.
 • Ex. 6 - EROII DIN FILME - Vei descoperi de ce anume te atrag anumite personaje și cum te pot ajuta ele să te cunoști mai bine.

3

Modulul 3: CE ESTE IMPORTANT PENTRU TINE?
 • Ex. 7 - VALORILE TALE CONȘTIENTE - Îți vei identifica valorile nucleu - lucrurile care afirmi că sunt cele mai importante pentru tine.
 • Ex. 8 - VALORILE TALE SUBCONȘTIENTE - Vei descoperi care sunt cele mai importante lucruri pentru subconștientul tău și care de fapt îți guvernează viața, alegerile și deciziile.
 • Ex. 9 - INSTALAREA VALORILOR ÎN SUBCONȘTIENT - Vei învăța o metodă prin care îți poți schimba sistemul de valori subconștiente pentru a nu te mai autosabota, pentru a nu-ți mai pune piedici.
 • Ex. 10 - TESTUL LUI VISHEN - Vei face un exercițiu contracronometru pentru a descoperi care sunt preocupările tale cele mai prezente în viața ta.
 • Ex. 11 - TESTUL PASIUNII - Te va ajuta să îți dai seama ce înseamnă cu adevărat pentru tine o viață trăită cu pasiune și să îți definiști indicii (marcatoare) pentru a o transforma treptat în realitate.
 • Ex. 12 - SCHIMBAREA - Îți vei face o auto-analiză folosindu-te de unul din cele mai valoroase filme de dezvoltare personală.

4

Modulul 4: IDENTIFICĂ-ȚI VOCAȚIA!
 • Ex. 13 - CELE 5 FILTRE - Folosind metoda celor 5 filtre de analiză a hobby-urilor, îți vei da seama care dintre ele stau la baza vocației tale.
 • Ex. 14 - BRAINSTORMING - Vei obține în urma exercițiului o listă cu cel puțin 5 modalități prin care poți câștiga bani folosindu-ți vocația.
 • Ex. 15 - VIZIUNEA - Pentru a înțelege cu adevărat potențialul vocației tale, îți vei defini propria viziune a lumii și societății ideale.

5

Modulul 5: FOLOSEȘTE-ȚI IMAGINAȚIA!
 • Ex. 16 - NECROLOGUL - Te va ajuta să îți stabilești un plan pentru a reduce șansele unor regretele majore la finalul vieții tale.
 • Ex. 17 - ACTIVE DREAMING - Vei folosi natura și elementele înconjurătoare pentru a obține claritate asupra misiunii tale personale.
 • Ex. 18 - ÎN CĂUTAREA LUI JOE - Vei afla ce înseamnă "Călătoria eroului" și cum anume poți aplica acest proces transformator în viața ta pentru a începe să trăiești o adevărată aventură.

6

Modulul 6: FORMULEAZĂ-ȚI MISIUNEA!
 • Ex. 19 - UN DIALOG CU SINELE TĂU - Vei face o meditație ghidată pentru a te conecta mai bine cu subconștientul tău și a obține informații de la acesta.
 • Ex. 20 - MISIUNEA TA - Îți vei formula misiunea personală care te va încărca zilnic cu energie și te va motiva în mod constant.
 • Ex. 21 - RECALIBRAREA OBIECTIVELOR - După toate descoperirile făcute, îți vei redefini obiectivele astfel încât să fie în acord cu vocația, viziunea și misiunea ta.

7

Modulul 7: E TIMPUL SĂ FACI BANI!
 • Ex. 22 - HARTA ANTREPRENORULUI - Vei învăța strategia prin care treci de la stadiul de hobby la cel de antreprenor, de la stadiul de pasiune la cel de afacere generatoare de profit.
 • Ex. 23 - PROIECTUL TĂU - Îți vei construi pas cu pas planul de acțiune prin care îți vei monetiza vocația.
 • Ex. 24 - ELIMINAREA BLOCAJELOR MENTALE - Vei învăța cum anume pot să îți depășești fricile, grijile, atașamentele care te pot ține pe loc.
 • Ex. 25 - MOTIVAȚIA TA - Îți vei defini motivele pentru care vei face tot ce îți stă în puteri pentru a-ți transforma planul în realitate și pentru care nu vei renunța când apar obstacolele.
 • Ex. 26 - ÎNTREBĂRI POSIBILE - Vei primi răspuns la posibile nelămuriri, îndoieli și ajutor în implementarea proiectului tău.
 • Un mesaj de final care să te inspire în călătoria ta.

Descoperă-ți pasiunile, hobby-urile, talentele și vocația!


Bonus

Ca să ai parte de o experiență cât mai valoroasă,
pe lângă lecțiile video, mai primești câteva resurse super utile!

Bonus 1
Fișe de exerciții .pdf

Fiecare lecție are atașat un document .pdf în care poți să îți faci exercițiile.

La final le poți capsa și prinde într-un biblioraft.

Bonus 2
Acces în comunitatea Focul Vocației

Te alături tuturor cursanților din program într-un grup secret de Facebook, unde ne susținem reciproc și ne ajutăm în dezvoltarea proiectelor.

Bonus 3
Audiobook-uri

Primești în format audio 2 dintre cele mai valoroase cărți de evoluție personală: Conștiența și Conversații cu Dumnezeu.

Bonus 4
> 150 interviuri inspiraționale

Primești acces la întreaga colecție de interviuri din seria Oameni cu Vocație.
Vei primi inspirație și motivație de la cei care își urmează cu succes vocația.

20 motive să te înscrii acum în curs:

 • Clarifici care îți sunt talentele native și pasiunile supreme.
 • Descoperi activitățile care îți aduc cea mai mare împlinire și cei mai mulți bani.
 • Afli cum îți poți combina hobby-urile, talentele și pasiunile.
 • Iei mai ușor decizii.
 • Identifici ce vrei tu cu adevărat de la viață, nu ce vrea societatea pentru tine.
 • Afli care este cea mai importantă caracteristică a jobului pentru tine.
 • Afli care este principala ta sursă de Energie, Împlinire și Fericire.
 • Obții mai multă încredere în propria persoană.
 • Îți elimini convingerile limitative.
 • Obții libertatea interioară și o exprimi și în exterior.
 • Îți conturezi viziunea proprie asupra vieții.
 • Scapi de confuzie, indecizie, neliniște, frustrare și stres.
 • Primești claritate, siguranță, încredere și motivație.
 • Alegi cu ușurință oportunitățile cele mai potrivite pentru tine.
 • Afli ce ai de făcut cu vocația ta, cum o poți folosi pentru a-i servi pe ceilalți (misiunea personală).
 • Descoperi cum îți poți monetiza vocația.
 • Faci un plan clar prin care transformi haosul în împlinire profesională.
 • Afli care îți este Misiunea personală.
 • Transpui în realitate misiunea personală.
 • Câștigi bani în timp ce lucrezi când vrei, cât vrei, cum vrei, de unde vrei și cu cine vrei.

Poți pune un preț pe siguranța, libertatea și împlinirea ta?


În fiecare zi în care continui să faci ceva ce nu îți place și mai faci un compromis... și de fiecare dată când continui să nu îți asculți inima… dai la schimb siguranța, libertatea și împlinirea ta.

Multe studii arată că oamenii au 5 mari regrete la sfârșitul vieții:

1. Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum voiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc;
2. Îmi doresc să nu fi muncit atât de mult;
3. Îmi doresc să fi avut curajul să-mi exprim sentimentele;
4. Îmi doresc să fi păstrat legăturile cu prietenii mei;
5. Îmi doresc să-mi fi permis să fiu mai fericit.

Primele 2 regrete se referă la vocație, la urmarea ei.

Nu știu cum ești tu, dar eu vreau să fac tot ce îmi stă în putință pentru a nu avea aceste regrete la final.


Mai mult, sunt hotărât să îi susțin pe cei care vor să facă același lucru.


Pentru asta am ghidat peste 120 de persoane în cele 12 ediții ale Taberei Focul Vocației din 2015 până în 2019.


Și pentru asta mi-am petrecut ultimul an să transform experiența din Tabără într-un curs online care să poată fi accesat oricând, de oriunde, de oricine dorește.


Pentru că vreau ca și tu să ai acces ușor la toate informațiile și exercițiile practice necesare pentru a porni la drum și a oferi lumii darurile tale.

În cursul De la Pasiune la Profit vei face tot ce e important să faci ca să îți identifici și monetizezi vocația.


Scapă acum de frustrări, neîmplinire și lipsa unei direcții!


Ai garanție 100% timp de 30 de zile

Cu fiecare informație nouă și cu fiecare exercițiu care a funcționat în viața mea și a oamenilor cu care am lucrat, am mai desăvârșit un exercițiu, o lecție, un modul.


Sunt determinat să fac tot ce îmi stă în putință ca la finalul vieții să ai zero regrete în legătură cu vocația.


Sunt sigur că, la ora actuală, nu vei găsi un curs mai bun și mai profund despre vocație în România.


Sunt atât de sigur pe ceea ce îți ofer încât sunt pe cale să îți ofer o garanție neobișnuită.


Dacă la final, după ce te-ai implicat și ai făcut toate exercițiile, tot nu știi care e vocația ta și cum poți să faci bani din ea, doar îmi scrii un e-mail pe ovi@ovidiuoltean.ro.


Fără întrebări suplimentare, îți voi returna integral plata. Vei păstra cursul și toate bonusurile.


Nu e nevoie să crezi orbește în eficiența cursului și nu riști nimic când îl cumperi. Parcurge-l și descoperă prin experiență ce îți poate oferi.

Iată alte mesaje din partea celor care au parcurs deja cursul:

Ce se întâmplă dacă nu te înscrii?


Dacă alegi să spui nu și să continui ca și până acum…

 • Vei continua să ai un stil de viață care nu îți aduce împlinirea sufletească și materială.
 • Vei trăi la infinit aceleași situații neplăcute, fiindcă vei face alegeri nepotrivite.
 • Vei experimenta mereu aceleași frustrări, nervi și neîmpliniri care te-au adus aici.
 • Vei rămâne într-o situație care nu îți împlinește nevoile de bază.
 • Vei continua să simți frustrare pentru că faci lucruri care nu sunt potrivite pentru talentele tale înnăscute.
 • Stările tale sufletești îți vor afecta toate relațiile - inclusiv de familie și de prietenie.
 • Nu vei găsi fericire, împlinire și libertate în jobul tău.
 • Te vei ghida după aceleași principii greșite după care se ghidează toți oamenii nefericiți.
 • Nu îți vei atinge potențialul maxim, fiindcă nu trăiești într-un mediu potrivit pentru tine.
 • Vei continua să te întrebi ce-ar fi dacă ai schimba într-o zi ceva.
 • Îți vei pierde ani de zile în căutarea jobului care te satisface.
 • Vei pierde multă energie și mulți bani pentru că nu știi să alegi oportunitățile cele mai bune pentru tine.
 • Într-o zi s-ar putea să îți pierzi locul de muncă sau să te frustrezi atât de tare încât să îți dai demisia și atunci să simți presiunea lipsei unei surse de venit.
 • Pierzi șansa de a trece printr-un proces testat și validat de 120 de persoane până acum.
 • Nu ai acces la o comunitate de oameni care te înțeleg și te ajută în fiecare pas al procesului.
 • Pierzi cele 2 audiobook-uri BONUS.
 • Ratezi șansa de a primi inspirație, motivație și idei noi pentru surse de venit din întreaga colecție de peste 150 interviuri cu Oameni cu Vocație.

Dar dacă te înscrii?

 • Cel mai sigur, îți vei descoperi vocația și vei face bani din ea. 
 • În cazul puțin probabil în care nu vei fi mulțumit de rezultate, îți primești banii înapoi.

Întrebări frecvente

Cum am acces la informații?

Cum pot să plătesc?

Pot să primesc factură?

Pot să plătesc prin Revolut, BTPay sau PayPal?

Am acces la toate informațiile deodată sau pe rând?

Accesul la informații îmi expiră

Cum pot primi banii înapoi?

Cum pot să iau legătura cu tine,  Ovidiu?

E rândul tău să faci bani din vocația ta!

Cred cu tărie în vorbele lui Aimen Klimmeron:


"Avem dreptul divin să facem ceea ce ne place să facem, ceea ce ne produce încântare şi bucurie, ceea ce simţim că ne împlineşte şi ceea ce aduce real folos şi încântare altora. Dacă suntem hotărâţi să îmbrăţişam un asemenea mod de viaţă şi să ne împlinim rostul, vom fi în perfectă armonie cu sufletul nostru, iar el ne va inspira să facem lucrurile cum trebuie. Trebuie doar să învăţăm să plecăm urechea la şoaptele lui."


Cred de asemenea că elementul care va schimba viaţa ta şi a celor din jurul tău în bine este vocaţia ta.

Ai o misiune rezervată doar ţie. Mai mult, ai uneltele, talentele şi calităţile necesare exact pentru această misiune.

Am încredere că tu meriţi să ai o viaţă extraordinară, abundentă din toate punctele de vedere, plină de iubire, sănătate, bani, fericire şi tot ce e mai bun pe lume. 


Apoi, din preaplinul tău, vei putea să faci lumea din jur mai bună: prin exemplul tău să inspiri pe alţii şi să oferi darurile tale lumii prin munca ta cea mai de calitate.


Eu te voi ghida în acest proces și tu îți vei transforma viața prin puterea vocației tale!


Ne vedem în curs!


Ovidiu


PACHET STANDARD

 

LEI

499

 • Acces la cele 7 module (26 exerciții)
 • Acces instant și pe viață
 • Fișe de exerciții la fiecare lecție (.pdf)
 • Audiobook-ul Conștiența și Conversații cu Dumnezeu
 • Acces la Comunitatea Focul Vocației
 • Acces la peste 150 de interviuri inspiraționale Oameni cu Vocație
 • Acces la actualizări viitoare

Ce să faci în continuare:

1

Comandă CURSUL

Apasă butonul "MĂ ÎNSCRIU" și vei ajunge pe pagina de comandă.
Introdu datele tale de persoană fizică sau persoană juridică.

2

Achită CURSUL

Selectează plata cu cardul (prin MobilPay) sau prin transfer bancar.

Dacă alegi plata prin transfer bancar vei primi atât pe email cât și în browser

datele contului în care poți efectua plata.

3

Intră pe platformă și fă exercițiile

După ce plătești cursul, primești un email cu datele de acces:
Link-ul de logare, un nume de utilizator și o parolă.

Accesează link-ul și începe să parcurgi în ordine, modulele și exercițiile.


Evoluție plăcută !

Descoperă-ți Vocația, monetizeaz-o și transformă-ți Viața!


Copyright 2020 @ The Top Speakers SRL
contact@ovidiuoltean.ro | 0745 483 896